4/3/14

Τριάντα τρία



Η συλλογή διηγημάτων «33» διατίθεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο μέσω του διαδικτυακού τόπου microstory.gr, και αποτελεί μια αξιόλογη και πρωτότυπη προσπάθεια επικοινωνίας ανάμεσα σε συγγραφείς και αναγνώστες.
Το ουσιαστικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας είναι πως η προαναφερθείσα επικοινωνία γίνεται χωρίς μεσάζοντες, επιχειρώντας να κερδίσει τον εκάστοτε αναγνώστη μέσω αυτής της αμεσότητας. Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε τη συλλογή των διηγημάτων, ακόμη κι αν δεν είστε φανατικός της ανάγνωσης βιβλίων σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή. Προσωπικά, ξεχώρισα δύο από τα διηγήματα· τα «Ανέκδοτα» του Φίλιππου Φίλια και το διήγημα της Κατίνας Βλάχου «Αστέρες και Αστερίσκοι».
Όπως φαίνεται, το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργοί επιλέγουν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσω ενός ιστοτόπου που μοιράζει ελεύθερα το πόνημά τους. Ίσα-ίσα, καθημερινά κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο νέες σελίδες που παρουσιάζουν και προσφέρουν βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή όπως οι εκδόσεις Σαΐτα και δίνουν την ευκαιρία ανάδειξης σε νέους συγγραφείς αλλά και τη δυνατότητα στους αναγνώστες να γνωρίσουν κάτι νέο και καμιά φορά διαφορετικό.
Κάποιες από τις πιο αξιόπιστες σελίδες είναι οι εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου