26/2/14

«Το ‘βλεπες, το ‘παιξες;»

«Το ‘βλεπες, το ‘παιξες;» ήταν η ατάκα της διαφήμισης για το παιχνίδι του οπαπ Πάμε Στοίχημα. Αυτό μάλλον θα σκέφτονταν κι εκείνοι που επέλεξαν να παίξουν άσο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Manchester United μιας και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκαν. Ποιος να το περίμενε! Εδώ που τα λέμε, σε όσα παιχνίδια προηγήθηκαν το αποτέλεσμα λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο. Ακόμη και το παιχνίδι της Milan με την Atletico M. στο San Siro, μια δυνατή έδρα, εξ αρχής συζητιόταν στους αθλητικούς κύκλους πως ήταν πιο πιθανό να το κερδίσει η Atletico M. (κάτι που έγινε τελικά).



Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση, ωστόσο, δεν είναι απλά ότι κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά το γεγονός ότι ήταν σαφώς καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού!! Και ναι, φίλε γαύρε, η ομάδα σου φέτος έχει εμφανή άνοδο στην απόδοσή της, αλλά έστω κι έτσι ποιος περίμενε να δει τον Ολυμπιακό να κερδίζει τη Manchester, που όσο κακή πορεία κι αν είχε φέτος στο αγγλικό πρωτάθλημα, δεν παύει να είναι μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες!
Τι να πει κανείς! Το ενδιαφέρον από ‘δω και πέρα στρέφεται στον επαναληπτικό που θα γίνει το Μάρτη στην Αγγλία. Θα μπορέσει να συνέλθει αγωνιστικά η Manchester ώστε να «γυρίσει» το εις βάρος της αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ή θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση;


Υ.Γ. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Μήτρογλου, γιατί με το που έφυγε, η πρώην ομάδα του έκανε μια εξιόλογη εμφάνιση στην Ευρώπη! Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε.. αλλά κάποιος είναι λιγάκι γκαντέμης..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου