25/2/14

Σώμα μου φτιαγμένο από κιλό...



Ας κόψουμε ό,τι μας παχαίνει: τον καθρέφτη και τη ζυγαριά! Αν πάλι αποφασίσετε να ..κρατήσετε στη ζωή σας τα δύο παραπάνω παχυντικά αντικείμενα, σας προσφέρουμε και μερικές εναλλακτικές λύσεις.

Θέλετε να ξεκινήσετε σωστή διατροφή και γυμναστική για να κάνετε μια προσπάθεια να τα «ξαναβρείτε» με τη ζυγαριά σας; Ψάχνετε εναγωνίως την κατάλληλη δίαιτα για να χωρέσετε ξανά στα ρούχα σας που αν είχαν στόμα θα γκρίνιαζαν για την ασφυκτική πίεση που τους ασκείτε; Διαβάστε τις παρακάτω λύσεις που σας προσφέρουμε και δε μπορεί, κάτι θα βρείτε να σας ταιριάζει!

1.  Ξεκινάμε με κάτι κλασικό, η δίαιτα της Δευτέρας· η γνωστή δίαιτα που ξεκινά με πολλές ελπίδες το πρωί της Δευτέρας και λήγει άδοξα την Τρίτη (ή αν είστε κάπως πιο πειθαρχημένοι, την Τετάρτη το βράδυ).
2.  Η δίαιτα του ανανά· μπορείτε να φάτε τα πάντα εκτός από ανανά για γίνετε μινιόν.
3.  Η δίαιτα της πάπιας· καλά καταλάβατε, είναι η γνωστή δίαιτα που τρώτε τα πάντα και μετά κάνετε την πάπια!
4.  Η δίαιτα των λιγάκι θρησκόληπτων· εκείνη που αφού έχεις καταναλώσει μια σημαντική ποσότητα φαγητού καταλήγεις να λες: «Ωχ, Θεούλη μου! Πάλι του σκασμού έφαγα!»
5.  Η δίαιτα των σπηλαίων· μια πρωτότυπη ιδέα που δίνει τη δυνατότητα σε όποιον την επιλέξει να γνωρίσει τη διατροφή των μακρινών μας προγόνων τρώγοντας ρίζες και βολβούς! Θυμηθείτε πως οι άνθρωποι των σπηλαίων δεν υπέφεραν από υψηλή αρτηριακή πίεση, χοληστερίνη ή παχυσαρκία!
6.  Η δίαιτα των ερωτοχτυπημένων· σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι απανταχού ερωτοχτυπημένοι, των οποίων το στομάχι «δένεται κόμπος» και μειώνουν στο ελάχιστο την κατανάλωση θερμίδων.
7.  Η δίαιτα της κατανόησης· συνεχίζετε να τρώτε ως συνήθως κι απλώς αδυνατείτε να καταλάβετε πως μπαίνουν τα ρημάδια τα κιλά!
8.  Η δίαιτα της σύγκρισης· στην περίπτωση αυτή τρώτε όσο τραβάει η όρεξή σας κι έπειτα επιλέγετε να καθίσετε δίπλα σε κάποιον πιο χοντρό από εσάς. Να δείτε που κατευθείαν θα νιώσετε τρομερά αδυνατισμένος σε σχέση με το διπλανό σας!
Αν τελικά δεν καταφέρετε τίποτε αξιόλογο με κάτι από τα παραπάνω, μη σκάτε! Θα βρείτε ιδιαίτερα παρηγορητική μια επιδρομή στο ψυγείο ή μια βόλτα στο αγαπημένο σας ζαχαροπλαστείο ή σουβλατζίδικο, έτσι για να πνίξετε τον πόνο σας, βρε παιδιά, που τα άτιμα τα κιλά επέλεξαν να κάνουν αποικία στην κορμάρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου