11/5/14

Ανοιξιάτικες πολιτικές αλλεργίες..

Μα είναι δυνατόν; Να ταλαιπωρείται  ο κοσμάκης από τις ανοιξιάτικες αλλεργίες του (άτιμη γύρη!!!) και, με σκοπό να τον αποτελειώσουν, οι  ..φωστήρες της πολιτικής χωρίς έλεος να πυκνώνουν καθημερινά τις εμφανίσεις τους στα μέσα ενημέρωσης: τηλεόραση, ραδιόφωνο και ίντερνετ!

 Να έχεις καταργήσει την τηλεόραση και εκείνοι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο  ραδιόφωνο..! Όχι μόνο με κουβέντες σε ραδιοφωνικές πολιτικές εκπομπές, αλλά και μέσω  διαφημιστικών που θυμίζουν λιγάκι (έως πολύ..) διαφημίσεις τηλεπωλήσεων! Πάει λοιπόν και το ραδιόφωνο, λεηλατήθηκε από τα πολιτικά αλλεργιογόνα…. 
Παρά τη χαμένη μάχη στο ραδιόφωνο, εσύ  ανυποψίαστος  συνεχίζεις την προσπάθεια σου να ενημερωθείς και να ψυχαγωγηθείς μέσω διαδικτύου. Στο πολυδαίδαλο ίντερνετ πια εναποθέτεις τις ελπίδες σου και, μετά από αρκετό ξεσκαρτάρισμα πηγών και ιστοσελίδων, εντοπίζεις ειδήσεις ή/και νέα πολιτικού και μη περιεχομένου πιστεύοντας πλέον πως  μπορείς να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα χωρίς περισπασμούς. Πόσο γελασμένος είσαι όμως..!

Απορροφημένος, καθώς είσαι, με την ανάγνωση ενός ενδιαφέροντος άρθρου ..τσουπ! ξεπηδά στο πλάι μια μικρογραφία αφίσας που σε προτρέπει να σώσεις την πατρίδα και το μέλλον ψηφίζοντας τον υποψήφιο που με τόση φωτογένεια έχει ποζάρει! Εκείνη τη στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει σωτηρία..! Όπως συμβαίνει με την αλλεργία που σου προκαλεί η γύρη και την οποία δεν μπορείς να αποφύγεις κάθε άνοιξη, έτσι και σε κάθε προεκλογική περίοδο οι ..πολιτικές αλλεργίες  θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους κι εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να περάσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου